We use own and third party cookies to improve your experience and our services, analyzing the navigation on our web site. If you continue navigating, we consider you are accepting the use of the site. For more information please visit our Cookies Policy.

forsikre ditt hus i Albir, forsikre din bil i Albir

Det viktig for oss at kunden får mulighet til å finansiere endel av kjøpesummen hvis de ønsker.   Med mer enn 30 års megler erfaring har vi alltid undersøkt et antall solide, og har allerede i mange år samarbeidet med Nykredit og DNB Luxembourg og de mest konkuransedyktige og solvente spanske bankene for å kunne hjelpe være kunder. Det er nødvendig med en verditakst som alltid blir organisert av oss og vi holder kunden underrettet. Når man går til notarius publicus for å signere skjøte på eiendommen, vil også bankens representant møte for underskrivelse av dokumenter samt utbetaling av lånet, vi vil også selvfølgelig være tilstede.

Vi er behjelpelig med forsikring både med kjøp av din nye eiendom i Spania og også ved kjøp av bil. Våre finans meglere, vil finne det beste forsikrings tilbudet på din nye eiendom og eventuelt bil .

whatsapp